f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
d
Way to start the season

Ski opening Kronplatz

Ski opening Kronplatz

/ (od) na osebo
(0 Ocen)

Med Slovenci zelo priljubljeno smučarsko središče leži na južnem Tirolskem in ponuja zelo dobro smučarijo na 119 km urejenih prog, od tega jih je 85 km umetno zasneženih. 32 sodobnih žičnic skrbi, da sicer številnim smučarjem ni potrebno stati v vrstah. Smučišče je primerno za dobre smučarje in družine. Z okoliškimi kraji-Bruneck, Olang, St. Lorenz pa ponuja obilo zabave in aktivnosti (diskoteke, bari, restavracije, tirolski večeri, vožnja z vprežnimi sanmi, bazen, drsališče..).

Smučarski avtobus je vključen v ceno smučarske vozovnice.

Za otroke do 12. leta starosti bo organizirana smučarska šola vsak dan med 9.00 in 13.00 uro. Otroci se bodo skupaj s smučarskimi učitelji odpravili na smučišče s smučarskim avtobusom, s starši pa se bomo ob 13.00 srečali na vrhu smučišča.

Termin: 5. – 8.12.2024

Cena in ostale informacije bodo znane v septembru 2024.

4
2+ min. starost
  • Država
  • Odhod
    Lastni prevoz

Aparthotel Pichlerhof

 

Namestitev s polpenzionom bo organizirana v manjšem družinskem pensionu (Pension Pichlerhof) v vasici s. Stefano, ki je od gondole s smeri Reischach oddaljen cca 1200 metrov. Hotelske sobe so lepo urejene, zajtrk je samopostrežni, za večerjo je na izbiro več menijev. V hotelu so tudi savna, trim kabinet in bar. Izpred hotela odpelje ski bus.

 

Apartmaji Tantalus

 

Namestitev bo organizirana v apartmajski hiši Tantalus v vasici S. Stefano, ki je od gondole s smeri Reischach oddaljen cca 1200 metrov. Postaja Skibusa je oddaljena 50 metrov.

 

Subscribe Now and Quench Your Wanderlust!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.