f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Japonska – SKI JAPAN 2025 – Hokkaido, Nagano, Tokio

Japonska – SKI JAPAN 2025 – Hokkaido, Nagano, Tokio

/ (od) na osebo
(0 Ocen)

Japonska je znana po svojih izvrstnih smučarskih središčih, ki ponujajo odlične snežne razmere, čudovito pokrajino in bogato kulturno izkušnjo.

Nekaj najbolj priljubljenih smučarskih destinacij na Japonskem bomo obiskali februarja 2025:

 

NISEKO
Lokacija: Otok Hokaido
Značilnosti: Znano po pršiču, enem najboljših na svetu. Resort ponuja široko paleto smučarskih terenov, od začetniških do naprednih.
Posebnosti: V bližini je veliko toplih vrelcev (onsenov), nočno smučanje, bogata kulinarična ponudba in raznolike možnosti za apres-ski.

 

RUSUTSU
Lokacija: Otok Hokaido
Značilnosti: Obsežno smučarsko področje s tremi povezanimi gorami. Slovi po dolgih, širokih progah in kvalitetnem snegu.
Posebnosti: Manj obiskan kot Niseko, vendar ponuja enako vrhunske snežne razmere. Ima tudi tematski park za poletne aktivnosti.

 

SHIGA KOGEN
Lokacija: Prefektura Nagano
Značilnosti: Eden največjih smučarskih kompleksov na Japonskem z več kot 20 medsebojno povezanimi smučišči.
Posebnosti: Raznoliki tereni za vse ravni smučarjev, čudoviti naravni parki, možnost opazovanja snežnih opic v bližnjem parku Jigokudani.

 

HAKUBA VALLEY
Lokacija: Prefektura Nagano
Značilnosti: Gostilo je zimske olimpijske igre leta 1998. Sestavljeno je iz več smučarskih centrov, kot so Happo-One, Hakuba 47 in Tsugaike.
Posebnosti: Ponudba za različne ravni smučarjev, od začetnikov do ekspertov. Omogoča tudi heliskiing in smučanje izven urejenih prog.

Vsi ti resorti ponujajo odlično kombinacijo kvalitetnega smučanja, bogate kulture in čudovitih naravnih lepot, zaradi česar so priljubljene destinacije za smučarje z vsega sveta.

 

CAT SKIING
Poleg smučanja na urejenih smučiščih navedenih smučarskih središč, boste imeli priložnost doživeti posebno izkušnjo, ki omogoča smučarjem dostop do neurejenih terenov z uporabo snežnih ratrakov (CAT vozil). Ta vrsta smučanja je priljubljena med tistimi, ki iščejo nedotaknjen pršič in manj obljudene terene.

 

CAT SKIING V HANAZONO NISEKO
Lokacija: Hanazono je del večjega smučarskega območja Niseko na otoku Hokaido, ki je svetovno znano po svojem izjemnem pršiču.
Izkušnja: CAT Skiing ponuja ekskluzivni dostop do terenov, ki so izven meja običajnih smučišč. Smučarji in deskarji na snegu se zberejo v Hanazono base lodge, kjer se srečajo z vodniki in drugimi člani ekipe. Nato se vkrcajo na posebna CAT vozila, ki jih prepeljejo na vrhove nedotaknjenih terenov.

Tereni: Tereni so raznoliki, primerni za izkušene smučarje in deskarje. Ponuja se velika paleta terenov, od širokih odprtih pobočij do gozdnih stez. Proge niso urejene, kar pomeni, da lahko uživate v svežem pršiču in naravnih pogojih.
Varnost in vodniki: Vsaka tura je vodena s strani izkušenih vodnikov, ki poznajo teren in snežne razmere. Pred turo se izvajajo varnostna navodila in opremljanje z lavinskimi žolnami, sondami in lopatami. Vodniki so usposobljeni za lavinsko varnost in prvo pomoč, kar zagotavlja varno izkušnjo.

Trajanje in cena: Celodnevne ture običajno vključujejo več vzponov z CAT vozilom in veliko smučanja navzdol. Cena se lahko razlikuje glede na sezono in povpraševanje, zato je priporočljivo rezervirati vnaprej, žal pa v tem trenutku cene za l. 2025 še niso določene.

Posebnosti: CAT Skiing v Hanazono Niseko je odlična izbira za tiste, ki iščejo avanturo in edinstveno smučarsko izkušnjo. Omogoča dostop do nekaterih najboljših terenov v regiji, hkrati pa zagotavlja varnost in vodenje s strani strokovnjakov. Če ste ljubitelj pršiča in želite raziskati neurejene terene, je to zagotovo izkušnja, ki je ne smete zamuditi. Poleg smučanja lahko uživate tudi v čudovitih razgledih in miru narave.

Termin: 3.2. – 14.2.2024

Cena odrasli: 2398 EUR (plus economy class letalska vozovnica cca. 1450 EUR) na osebo

 

Program vključuje:

• Namestitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi (9 noči)
• Vključena večerja prve 4 dni (HTL Toya Mainsenkaku)
• Smučarske karte Niseko, Rusutsu, Hakuba Happo One, Hakuba Cortina, Shiga Kogen (5 dnevnih kart)
• Transferji s kombijem in vlakom po programu
• Organiziran ogled mesta z vodnikom
• Vodenje in organizacija programa

Ob rezervaciji je obvezno plačilo nepovrate akontacije v višini 1.000€.


DOPLAČILA:
• CAT Skiing Niseko: cena bo znana po objavi uradnega cenika, v l. 2023 okoli 650 €
• Dodatna smučarksa karta D5: cca 75 €
• Enoposteljna soba: 750 € na osebo / 9 nočitev
• Najem smučarske opreme (več podrobnosti po prijavi)

 

Nudimo vam tudi možnost zavarovanja odpovedi potovanja v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav. Več informacij.

 

ROK PRIJAVE: do zasedbe prostih mest. Prijava velja ob plačilu akontacije.

 

Podroben program po dnevih: Program smučanja Japonska – SKI JAPAN 2025 – SK Snežinka

Tour Location

Reviews Scores and Score Breakdown

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

0.0
Rating 0

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.