f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

O klubu

O smučarskem klubu SK Snežinka

Klub z 52 letno tradicijo na področju smučarskih tečajev za otroke, mladino in izobraževanju bodočih smučarskih učiteljev.

Pri oblikovanju programa za prihajajočo smučarsko sezono nas vodijo dolgoletne izkušnje in mladostna energija.
Potrudili smo se, da smo obdržali najboljše stvari, ki razveseljujejo naše člane. Dodali pa smo mnogo novosti, da bi se čim bolj približali vašim željam in sledili trendom.

Tako kot vsako leto bomo sezono začeli s smučanjem v tujini, vikende in počitnice bomo posvetili šoli smučanja in deskanja na snegu za malčke, otroke in odrasle, pripravili smo tudi kar nekaj tedenskih smučanj v tujini, izpeljali bomo več tečajev za pridobitev naziva učitelja smučanja, smučarsko sezono pa bomo zaključili s prvomajsko smuko v Cervinii.

Poleg tega pa smo se odločili za nekaj novosti, kot so smučarski tečaj U+, izpopolnjevanje tehnike smučanja za mladino in odrasle na nočnih smukah. Na nočnih smukah se bomo posvetili predvsem izpopolnjevanju tehnike z uporabo kratkih smuči.

Za družine so zagotovo najatraktivnejša smučanja otvoritev smučarske sezone, januarska smuka na Kronplatzu in družinski smučarski teden med zimskimi šolskimi počitnicami. Za smučarske poznavalce smo pripravili smučanje v Samnaun – u, kjer bomo poleg smučišča Samnaun – Ischgl obislali še St. Moritz in Serfaus.

 

Poleg tečajev za učitelje alpskega smučanja in deskanja na snegu, bomo organizirali tudi smučarski tečaj U+.

Po večletnih dobrih izkušnjah s šolo smučanja za malčke, bomo letos za njih pripravili tudi večdnevni bivalni tečaj. Pripravljamo pa tudi zanimiv poletni počitniški program.

Popularna smučanja

Naše najbolj popularne destinacije

Kronplatz januarja 0
Kronplatz Ski opening 0
Tečaji za malčke in osnovnošolce 0
Učiteljski tečaji 0

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.