f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

SK Snežinka

ZIMSKE POČITNICE 2020-21


Prevozni smučarski tečaj na Rogli
 
Vabimo vas na prevozni smučarski tečaj na Roglo. Tečaj bo potekal od ponedeljka 22.2. do petka 26.2. Odhod avtobusa bo vsako jutro ob 7.30 s parkirišča pri gostilni Jurman, povratek pa bo predvidoma ob 18.00 na isto mesto. Potekal bo tečaj za otroke od 5. do 14. leta starosti in smučarski tečaj U+.
 
Smučarski tečaj za otroke:
Otroci bodo smučali in svoje znanje izpopolnjevali pod vodstvom učiteljev smučanja. Glede na znanje smučanja bodo razdeljeni v majhne skupine.
Po prihodu do smučišča se otroci oblečejo v smučarsko opremo, na smučišču se skupaj z učitelji skozi igro ogrejejo in razdelijo v skupine ter pričnejo s smučanjem. Smučanje bo potekalo med 9.30 in 16. uro. Med smučanjem si bomo vzeli čas tudi za malico.
 
Cena tečaja: 245 EUR in vključuje (prevoz, učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko karto, animacijo in organizacijo tečaja).
 
Smučarski tečaj U+:
Tečaj je namenjen smučarjem, ki želijo postati učitelji smučanja vendar trenutno še ne izpolnjujejo pogojev za pristop na tečaj za učitelje alpskega, dobrim smučarjem, ki želijo nadgraditi svoje znanje.


Cena tečaja U+: 280 EUR in vključuje (prevoz, učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko karto, animacijo in organizacijo tečaja).
 
Smuči in palice bomo med tečajem lahko puščali v avtobusu.
 
POMEMBNO:
Zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19 bomo upoštevali priporočila NIJZ in vas prosimo, da se navodil dosledno držite. Udeleženci morajo biti zdravi (brez vročine in znakov okužb zgornjih dihal).
Za otroke starejše od 12. let je obvezno:

  • Da predložijo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 7 dni,
  • vsi udeleženci tečaja morajo imeti ves čas, ko se nahajajo v avtobusu pravilno nameščeno zaščitno obrazno masko

Prijave na tečaj sprejemamo izključno na izpolnjeni prijavnici!

⚠️⚠️ VSA MESTA NA TEČAJIH SO ŽAL ŽE ZASEDENA. ⚠️⚠️
Prijavnica na tečaj: Prijavnica_Zimske_Pocitnice_2021.docx

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.