Samnaun – Ischgl – Serfaus – Livigno – St. Moritz

Samnaun – Ischgl – Serfaus  – Livigno – St. Moritz 16.-23.3.2019

Smučanje v Samnaun-u bo potekalo med 16. in 23.3. Namestitev s polpenzionom bo organizirana v  prijetnem hotelu Tyrol v vasici Pfunds. Hotel je od smučišča oddaljen približno 15 km. Hotelske sobe so lepo urejene, zajtrk je samopostrežni, za večerjo je na izbiro več menijev. V hotelu so tudi savna, trim kabinet, bazen in bar. Izpred hotela se bomo na smučišče vsako jutro odpeljali z avtobusom, za zamudnike pa je na voljo tudi ski bus. Samnaun in Ischgl sta povezana v eno izmed najbolje urejenih smučišč v Evropi, 240 kilometrov smučarskih prog pa povezuje 45 sedežnic in kabinskih žičnic. Smučišče je najbolj znano po dvonadstropni gondoli in po duty-free coni, ki zajema celo dolino.
Smučišča bomo izbirali glede na vremenske razmere, obiskali pa bomo smučarska središča: Samnaun – Ischgl, Serfaus – Fiss – Ladis  in Livigno.
Prijave za smučanje v Samnaun sprejemamo do  do zasedbe mest.

Termin: 16. – 23.3.2019

Cena: 1035 EUR

vključuje: 7x polpenzion Hotel Tyrol – Pfunds, 2x dnevna smuč. vozovnica Samnaun – Ischgl, 2x dnevna smuč. vozovnica Serfaus – Fiss – Ladis,  1x dnevna smuč. vozovnica Livigno, 1x dnevna smučarska vozovnica St. Moritz,  prevoz

Prijave:
ONLINE prijava